728 x 90

Украинска фирма превръща BMW и Mercedes в ретро коли

Ако имате носталгия към автомобилния дизайн от отминалите десетилетия, но пък харесвате модерните технологии в колите, то украинската компания Spec Auto Tuning може да бъде отговорът на вашите нужди. Тунинг майсторите са специализарали в изработката на машини с ретро дизайн, които обаче използват актуални задвижващи агрегати и технологии. Малката им тайна се крие във факта,

Ако имате носталгия към автомобилния дизайн от отминалите десетилетия, но пък харесвате модерните технологии в колите, то украинската компания Spec Auto Tuning може да бъде отговорът на вашите нужди.

Тунинг майсторите са специализарали в изработката на машини с ретро дизайн, които обаче използват актуални задвижващи агрегати и технологии.

Малката им тайна се крие във факта, че за проектите си украинците използват налични автомобили – основно от марките BMW и Mercedes-Benz, произведени през последните десетина години.

Повечето им разработки са вдъхновени от лимузини, които в миналото се продаваха в СССР, включително модели на ЗИЛ, ЗИС и ГАЗ.

Цените на някои от готовите продукти далеч не са непосилни за по-заможните авто фенове. Mercedes CL превърнат в ретро купе в момента се предлага за 36 000 евро.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт