728 x 90

Вижте VW Golf GTI TCR на тестове на Нюрбургринг (видео)

Volkswagen подготвя още един спортен вариант на новия Golf. GTI TCR ще се позиционира между GTI и очаквания в бъдещето флагман Golf R. Ново шпионско видео ни предоставя поглед към тестовата програма на горещия хечбек, прототип на който в момента се намира на немската писта Нюрбургринг за тестове при висока скорост. От тестовата кола разбираме,

Volkswagen подготвя още един спортен вариант на новия Golf. GTI TCR ще се позиционира между GTI и очаквания в бъдещето флагман Golf R.

Ново шпионско видео ни предоставя поглед към тестовата програма на горещия хечбек, прототип на който в момента се намира на немската писта Нюрбургринг за тестове при висока скорост.

От тестовата кола разбираме, че TCR ще разполага с някои малки визуални промени спрямо стандартния GTI. В това число влизат модифицирана предна броня, както и по-отчетливи спирачни апарати.

Под капака ще има преработен 2.0-литров турбо бензинов двигател, като мощността ще бъде 296 к.с. За сравнение, GTI разполага с 242 к.с. Що се отнася до трансмисиите, очакваме избор между 7-степенен автоматик и 6-степенна ръчна кутия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт