728 x 90

Обновените BMW 5-Series и 6-Series Gran Turismo дебютират на 27 май в Ю. Корея

    BMW потвърди, че премиерата на обновените версии на моделите Серия 5 и Серия 6 Гран Туризмо ще се проведе на 27 май в Южна Корея. Засега не е ясно дали ще видим само онлайн церемония или азиатската страна ще домакинства реален дебют с физическо присъствие на журналисти. От по-ранни изтекли снимки на модела видяхме, че

    BMW потвърди, че премиерата на обновените версии на моделите Серия 5 и Серия 6 Гран Туризмо ще се проведе на 27 май в Южна Корея. Засега не е ясно дали ще видим само онлайн церемония или азиатската страна ще домакинства реален дебют с физическо присъствие на журналисти.

    От по-ранни изтекли снимки на модела видяхме, че в предната си част той е поллучил нови фарове, които наподобяват тези в актуалното поколение 3-Series. За радост, бъбрековидните радиаторни решетки изглежда не са по-големи отпреди.

    В задната част промените са по-малко, като основно впечатление прави новата графика за стоп светлините. 

    Най-голямата технологична новост ще бъде версията 545e, която ще има хибридно задвижване с 3.0-литров двигател. Мощността се очаква да достигне до около 400 к.с.

    Засега няма предварителна информация за 6-Series GT, но може да предположим, че технологичните новости ще са споделени с 5-та Серия LCI.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт