728 x 90

ST-Line Vignale, автоматик и дизелов двигател за Ford Puma

Обогатяването на предложенията за малкия кросоувър Ford Puma продължават. От Синия овал обявиха предлагането на серия ST-Line Vignale, която комбинира "най-доброто от двата свята" – спортното излъчване на ST-Line с луксозната кабина на Vignale. Впечатление в интериора прави подборът на материали – от кожата по таблото до специфичната за серия Vignale кожена тапицерия по седалките.

Обогатяването на предложенията за малкия кросоувър Ford Puma продължават. От Синия овал обявиха предлагането на серия ST-Line Vignale, която комбинира "най-доброто от двата свята" – спортното излъчване на ST-Line с луксозната кабина на Vignale.

Впечатление в интериора прави подборът на материали – от кожата по таблото до специфичната за серия Vignale кожена тапицерия по седалките. Оборудването включва още стандартни LED фарове и аудио система Bang and Olufsen.

Друга важна новост за модела е 1.5-литровия дизелов мотор от семейство EcoBlue. Мощността му е 120 к.с. и засега ще се предлага с 6-степенна ръчна скоростна кутия. Обещаният разход на гориво по цикъла WLTP е 4.5 литра на 100 км.

Накрая, но не и по важност, е добавянето на възможност за поръчка на автоматична кутия. Става дума за 7-степенен автоматик с два съединителя, който ще се предлага за 1.0-литровия EcoBoost със 125 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт