728 x 90

Дебют за обновения Hyundai Santa Fe – нов дизайн и платформа

Актуалното поколение Hyundai Santa Fe дебютира за първи път през февруари 2018 година. В известна степен неочаквано, корейската компания сега показа изключително задълбочен фейслифт за модела. Най-важното е, че всъдеходът се качва на изцяло нова архитектура, която ще позволява монтирането на електрифицирани двигатели. Освен това, платформата ще донесе подобрения и по отношение на поведението на

Актуалното поколение Hyundai Santa Fe дебютира за първи път през февруари 2018 година. В известна степен неочаквано, корейската компания сега показа изключително задълбочен фейслифт за модела.

Най-важното е, че всъдеходът се качва на изцяло нова архитектура, която ще позволява монтирането на електрифицирани двигатели. Освен това, платформата ще донесе подобрения и по отношение на поведението на автомобила на пътя.

Визуално разликите също за огромни – особено в предната част, където нова масивна радиаторна решетка заменя досегашния панел. Нови са и фаровете, а отзад промените са по-малки.

Благодарение на новата технология за превключване на предавките на автоматичната кутия, интериорът се е сдобил с нов ротиращ селектор на трансмисията. Освен това, екранът на навигационната система е по-голям отпреди, а голяма част от материалите в кабината са подменени с по-качествени.

От Hyundai все още пазят в тайна подробностите около задвижващите агрегати на модела. 2021 Santa Fe влиза в продажба на нашия континент от септември тази година, когато трябва да разберем и повече за техническите детайли.

 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт