728 x 90

Вижте как се сглобяват колите Hyundai в Южна Корея (видео)

    Hyundai се появява на бял свят едва през 1967 година – относително късно спрямо по-голяма част от европейските и американските производители на автомобили. Но след десетилетия на бърз растеж, в момента компанията управлява най-големия интегриран автомобилен завод в света. Той се намира в Улсан, Южна Корея. Във видеото по-долу можете да видите как оперира съоръжението

    Hyundai се появява на бял свят едва през 1967 година – относително късно спрямо по-голяма част от европейските и американските производители на автомобили.

    Но след десетилетия на бърз растеж, в момента компанията управлява най-големия интегриран автомобилен завод в света. Той се намира в Улсан, Южна Корея.

    Във видеото по-долу можете да видите как оперира съоръжението като в момента на поточните линии там се сглобяват моделите Accent, Elantra, Ioniq, Santa Fe, Tucson и Veloster.

    На практика, заводът представлява пет съединени в едно модула, които годишно бълват над 300 000 коли. Когато е открит през 1968 година, капацитетът е бил под 50 000 коли на година.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт