728 x 90

Това е новата емблема на Opel

С дебюта на новото поколение Opel Mokka, немската марка на практика показа дизайнерската си посока на развитие по отношение на бъдещите модели. Оказва се, че малкият кросоувър представя и обновената емблема на бранда. Opel не сменя изцяло лого си, а по-скоро обновява леко визията му. От официалните снимки се вижда, че външният ринг на емблемата

С дебюта на новото поколение Opel Mokka, немската марка на практика показа дизайнерската си посока на развитие по отношение на бъдещите модели. Оказва се, че малкият кросоувър представя и обновената емблема на бранда.

Opel не сменя изцяло лого си, а по-скоро обновява леко визията му. От официалните снимки се вижда, че външният ринг на емблемата е по-тънък отпреди, а в долната част откриваме надпис Opel.

„Околният пръстен вече е по-тънък, по-елегантен, по-прецизен и по-отличителен. Това подчертава светкавицата още повече. Всички детайли са супер остри с много малък радиус" коментира Марк Адамс, президент на дизайнерския отдел в Opel.

Емблема със светкавица се ползва от немския производител от 1967 година насам. През различните десетилетия познатото лого се изменя, но постоянно запазва основната си концепция без промени.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт