728 x 90

Първи изтекли снимки на обновеното Peugeot 3008

Макар и да нямахме реални доказателства, че Peugeot работи върху обновена версия на модела си 3008, знаехме, че фейслифт ще съществува – логично е. А сега вече можем да го видим и в пълния му блясък. Изтекли снимки в интернет показват визията на кросоувъра както отвън, така и в кабината. Визуалните промени не са драстични,

Макар и да нямахме реални доказателства, че Peugeot работи върху обновена версия на модела си 3008, знаехме, че фейслифт ще съществува – логично е. А сега вече можем да го видим и в пълния му блясък.

Изтекли снимки в интернет показват визията на кросоувъра както отвън, така и в кабината. Визуалните промени не са драстични, но все пак оставят следа върху визията на машината.

Отпред, например, ясно си личат фаровете с нова структура и LED дневни светлини, които се простират до долния край на бронята. Радиаторната решетка пък доста наподобява тази на новото Peugeot 2008.

В интериора промените ще бъдат по-малко. Основната структура на таблото е запазена, а новостите ще се крият в дребните детайли. 

Очаква се премиерата на обновеното 3008 да се осъществи през следващите шест месеца. Продажбите ще започнат със сигурност през 2021 година.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт