728 x 90

Smart слага край на ДВГ с лимитирана серия

Smart започва подготовката си за цялостното преминаване към електрическа тяга. От следващата година немската марка ще произвежда само електрически автомобили и няма да дистрибутира продуктите си в Северна Америка. За да отбележи новото начало, Smart лансира супер лимитирана серия от 21 автомобила, последните от бранда, които ще използват двигател с вътрешно горене. Возилата са от

Smart започва подготовката си за цялостното преминаване към електрическа тяга. От следващата година немската марка ще произвежда само електрически автомобили и няма да дистрибутира продуктите си в Северна Америка.

За да отбележи новото начало, Smart лансира супер лимитирана серия от 21 автомобила, последните от бранда, които ще използват двигател с вътрешно горене.

Возилата са от серията ForTwo и ще разполагат със специален екстериорен цвят като подобна цветова схема ще е налице и в интериора. Машините са с дизайн от индустриалния гуру Константин Гърчич.

Производството ще започне през август тази година, а от Smart все още не разпространяват детайли относно цените и достъпността на колите. Точната бройка от 21 автомобили идва от години на съществуване на Smart до момента.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт