728 x 90

Citroen няма да възражда 2CV

    Въпреки далеч по-мейнстрийм ориентираната моделна гама от преди десетилетия, Citroen си остава един от автомобилните производители, които предлагат може би най-различните модели на пазара. Въпреки успеха на модели като C4 Cactus oбаче, французите нямат намерението да възраждат легендарния си 2CV от миналото. Това потвърди лично Линда Джаксън, CEO на Citroen, пред TopGear. Джаксън коментира, че

    Въпреки далеч по-мейнстрийм ориентираната моделна гама от преди десетилетия, Citroen си остава един от автомобилните производители, които предлагат може би най-различните модели на пазара.

    Въпреки успеха на модели като C4 Cactus oбаче, французите нямат намерението да възраждат легендарния си 2CV от миналото. Това потвърди лично Линда Джаксън, CEO на Citroen, пред TopGear.

    Джаксън коментира, че фирмата ще търси вдъхновение от ретор моделите си, но определено няма да се връща към тях в стила, в който това направиха Mini и Fiat.

    Пред британското издание Джанксън обяснява също така, че в бъдещите нови представители на Citroen ще се търси по-единна визия. "Когато дойдох през 2014 година, имахме страхотни коли, но не изглеждаха сякаш принадлежат на един и същи бранд."

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт