728 x 90

От днес BMW Welt отваря врати частично за посетители и клиенти

Правителството на Бавария облекчи въведените регулации и мерки за ограничаване на разпространението на коронавирус. Това позволява на BMW Welt да отвори отново, като частично предлага своите услуги от 4 май. От тази дата клиентите могат отново да получат новото си BMW лично в BMW Welt. В допълнение, ограничен брой посетители могат да получат персонални съвети

Правителството на Бавария облекчи въведените регулации и мерки за ограничаване на разпространението на коронавирус. Това позволява на BMW Welt да отвори отново, като частично предлага своите услуги от 4 май. От тази дата клиентите могат отново да получат новото си BMW лично в BMW Welt.

В допълнение, ограничен брой посетители могат да получат персонални съвети и инструкции за новите модели на марките от портфолиото на BMW Group в салоните на BMW Welt или да пазаруват в магазините за лайфстайл продукти и аксесоари с марка BMW и MINI.

Първоначално магазините и изложбените зони в BMW Welt ще бъдат отворени за клиенти и посетители от понеделник до събота от 8 до 20 часа. В рамките на работното време бистро Cooper ще предлага пакетирани храни и напитки за консумация извън територията на центъра.

Музеят на BMW, BMW Group Classic, както и останалите ресторанти във всички сгради ще останат затворени за обществото. Няма да бъдат възобновени и организираните посещения, публични събития или семинари (например в BMW Welt Junior Campus).

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт