728 x 90

Land Rover и Jaguar може да орязват модели

Jaguar и Land Rover, които са собственост на Tata, в момента работят едновременно по няколко нови или обновени модели. Напълно възможно е обаче някои от сегашните представители на двете марки да останат в историята съвсем скоро. Според публикации в британски медии, от фирмата ще направят задълбочен анализ на очакваното възстановяване на пазара след кризата с

Jaguar и Land Rover, които са собственост на Tata, в момента работят едновременно по няколко нови или обновени модели. Напълно възможно е обаче някои от сегашните представители на двете марки да останат в историята съвсем скоро.

Според публикации в британски медии, от фирмата ще направят задълбочен анализ на очакваното възстановяване на пазара след кризата с коронавирус.

Ако прогнозите не са добри, то не е изключено да се наложи някои от по-слабо продаващите се модели да бъдат спрени. Под прицел на първо време са нишови автомобили като F-Type.

Най-мрачните прогнози сочат, че от Tata е възможно дори да преразгледат цялостно бъдещето на Jaguar и да пренасочат марката към създаването на изцяло електрически превозни средства.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт