728 x 90

БГ пазар: Продават състезателен Opel Antara с 400 к.с. за 100 000 лв.

В рубриката ни "БГ пазар" продължаваме да се оглеждаме за интересни коли от България, които заслужават вниманието ви. Този път, ровейки се за хубави машини с марка Opel, се натъкнахме на този състезателен джип. Автомобилът е Opel Antara с хомологация от FIA за състезания. Според данни от обявата, машината е изцяло ревизирана и е готова

В рубриката ни "БГ пазар" продължаваме да се оглеждаме за интересни коли от България, които заслужават вниманието ви. Този път, ровейки се за хубави машини с марка Opel, се натъкнахме на този състезателен джип.

Автомобилът е Opel Antara с хомологация от FIA за състезания. Според данни от обявата, машината е изцяло ревизирана и е готова за състезателна употреба.

Както е видно, от Antara идват само част от екстериорните панели, включително фаровете и стоповете. Всъщност возилото е сглобено първоначално през 1996 година (така е посочено в обявата), като най-вероятно тогава е използвало купе от друг модел.

В обявата също така е посочено, че мощността на автомобила е 395 к.с., а пробегът едва 1000 километра. Най-вероятно пробегът касае състезателната кола след пълната й ревизия.

Интересно е да се отбележи, че автомобилът е с регистрационни табели от Унгария.


Още от родния пазар: Колко струват колите втора ръка през 2001-2002 г.?

Skoda Octavia на метан с 345 000 км. стана на 121 000 км. в България


 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт