728 x 90

БГ пазар: Продават този запазен Ford Sierra за едва 2500 лв.

В рубриката "БГ пазар" продължаваме да ви запознаваме с интересни автомобили от страната ни, които се продават. Този път ви предлагаме един модел, който в близкото бъдеще беше доста разпространен по нашите улици. Става дума за Ford Sierra, предшественикът на Mondeo. Конкретният екземпляр се появи за продажба в група във Facebook и офертата е наистина

В рубриката "БГ пазар" продължаваме да ви запознаваме с интересни автомобили от страната ни, които се продават. Този път ви предлагаме един модел, който в близкото бъдеще беше доста разпространен по нашите улици.

Става дума за Ford Sierra, предшественикът на Mondeo. Конкретният екземпляр се появи за продажба в група във Facebook и офертата е наистина интересна.

Според продавача, боята на автомобила е оригинална. Състоянието, поне според снимките, е доста добро, като машината изглежда няма липси. Може би едно задълбочено почистване и обработка на лаковото покритие ще превърнат модела в истинско бижу.

Интересно е да споделим, че този екзмпляр е с автоматична скоростна кутия. Това е относително рядко срещано явление при автомобилите от тази ера, което пък прави машината доста рядка. Цената? Едва 2500 лв.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт