728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Шефът на Ford се пенсионира, обявиха наследника

Джим Хакет, сегашният CEO на Ford, ще се пенсионира през октомври тази година. На негово място в длъжността ще стъпи сегашният COO на фирмата, Джим Фарли. В следващите два месеца двамата ще работят съвместно, за да гарантират, че преходът ще бъде плавен. Официално Фарли ще стъпи в новата си позиция на 1 октомври. Хакет се

Джим Хакет, сегашният CEO на Ford, ще се пенсионира през октомври тази година. На негово място в длъжността ще стъпи сегашният COO на фирмата, Джим Фарли.

В следващите два месеца двамата ще работят съвместно, за да гарантират, че преходът ще бъде плавен. Официално Фарли ще стъпи в новата си позиция на 1 октомври.

Хакет се присъедини като ръководител на дейността на американската фирма през май 2017 година. Под негово ръководство Ford лансира продукти като Mustang Mach-E и Bronco, както и ново поколение на най-продавания модел в САЩ, F-150.

Фарли е част от компанията от 2007 година насам, като първоначално се занимава с маркетинговата стратегия, а след това управлява дейността на Lincoln на различни пазари. През годините той управлява и Ford в Европа, както и на други международни пазари.

 

Autoclub.bg
ADMINISTRATOR
ПРОФИЛ

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget