728 x 90

Националният Renault събор ще се проведе на 31 октомври тази година

  На 31-ви октомври, събота, на писта Дракон в с. Калояново, обл. Пловдив ще се проведе единадесетото издание на любимото събитие за собственици на автомобили Renault – Renault фест. Феновете на марката ще имат възможността да се включат в редица интересни активности, както и да тестват най-актуалните модели от гамата на Renault. Изненади и награди очакват всички желаещи да се включат. Организаторите на събитието подканят феновете

  На 31-ви октомври, събота, на писта Дракон в с. Калояново, обл. Пловдив ще се проведе единадесетото издание на любимото събитие за собственици на автомобили Renault – Renault фест.

  Феновете на марката ще имат възможността да се включат в редица интересни активности, както и да тестват най-актуалните модели от гамата на Renault. Изненади и награди очакват всички желаещи да се включат.

  Организаторите на събитието подканят феновете си: "Гответе красавиците, нямаме търпение да се видим! Повече инфо около феста – изненади, стикери, записвания и правилник, очаквайте на по-късен етап!"

  Всичко за събитието можете да следите на Facebook страницата на Renault фест. Можете да я откриете на този линк.

   

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт