728 x 90

Mercedes-AMG ще открива собствени дилърства

Невижданата досега експанзия на Mercedes-AMG ще продължи с отварянето на нови сервизни и демонстрационни центрове по света. След като първият отделен такъв посветен само на AMG отвори врати в Токио наскоро, Сидни ще бъде следващият, който ще се сдобие със самостоятелен АMG дилър. От немската компания искат буквално да заелят пазара със свои модели, като

Невижданата досега експанзия на Mercedes-AMG ще продължи с отварянето на нови сервизни и демонстрационни центрове по света. След като първият отделен такъв посветен само на AMG отвори врати в Токио наскоро, Сидни ще бъде следващият, който ще се сдобие със самостоятелен АMG дилър.

От немската компания искат буквално да заелят пазара със свои модели, като за целта ще бъде изградена богата дилърска мрежа по целия свят. Естествено, началото ще бъде дадено с по-големи и важни градове, като следващите стъпки след Сидни са Шанхай, Абу Даби и големите градове в Англия и Германия.

Тунинг дивизията на Mercedes-Benz се радва на най-добрите продажби в своята история. През 2016 година доставките отчетоха ръст от 44 процента за общо около 100 000 нови клиента. Очаква се тази година повишението отново да е двуцифрено.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт