728 x 90

Клиентите на BMW зарязват 3-Series заради Х3

Доскоро продукцията на BMW се свързваше най-силно с трите основни модела – 3-Series, 5-Series и 7-Series. Нещата обаче се променят и баварците следват усърдно тенденциите на пазара, обръщайки все повече внимание на SUV автомобилите. Причината за това е много проста. Все повече клиенти на марката избират Х3 вместо 3-Series, например, като това най-често се случва

Доскоро продукцията на BMW се свързваше най-силно с трите основни модела – 3-Series, 5-Series и 7-Series. Нещата обаче се променят и баварците следват усърдно тенденциите на пазара, обръщайки все повече внимание на SUV автомобилите.

Причината за това е много проста. Все повече клиенти на марката избират Х3 вместо 3-Series, например, като това най-често се случва след пробно шофиране. Тенденцията е факт както в Европа, така и в Америка.

"Много хора минават от 3-та Серия на Х3 след като се докоснат до SUV класа," коментира Харалд Крюгер, бос на компанията. "Много голяма част от тези клиенти остава вярна на класа и се връща отново за SUV."

Крюгер също така коментира предстоящия флагмански модел Х7, който по думите му е ориентиран основно към потребителите в САЩ. Клиентите там не са доволни от размерите на Х5, като версията с три реда седалки просто не им е достатъчно голяма.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт