728 x 90

Доставките на Tesla Model 3 започват на 28 юли

    Точно след 10 дни започват първите доставки на серийните екземпляри на дългоочаквания масов електромобил на Tesla – Model 3. Но с оглед на това, че става въпрос за предаването на едва 30 коли на собствениците им, събитието има по-скоро PR ефект, отколкото наистина да постави началото на излизането на модела на американския пазар. В тази

    Точно след 10 дни започват първите доставки на серийните екземпляри на дългоочаквания масов електромобил на Tesla – Model 3. Но с оглед на това, че става въпрос за предаването на едва 30 коли на собствениците им, събитието има по-скоро PR ефект, отколкото наистина да постави началото на излизането на модела на американския пазар.

    В тази група коли ще е и електромобилът за самия шеф на компанията Илон Мъск, а предварителните поръчки за новия електромобил надхвърлиха 400 000.

    Масовите доставки, както и ускоряването на производството на Model 3 трябва да започнат към края на годината, като сега огромната част от произведените електромобили отиват директно за изпитания преди окончателното лансиране на модела на пазара.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт