728 x 90

Втори завод започва производство на Mercedes A-Class

    Само три седмици след началото на производството на чисто новото поколение Mercedes-Benz A-Class, компактният хечбек вече е на поточните линии на втори завод на марката. През миналия месец производството стартира в Ращат в Германия, а сега и фабриката в Кешкемет в Унгария ще отговаря за допълнителни бройки от модела. В Кешкемет работят над 4000 служители

    Само три седмици след началото на производството на чисто новото поколение Mercedes-Benz A-Class, компактният хечбек вече е на поточните линии на втори завод на марката.

    През миналия месец производството стартира в Ращат в Германия, а сега и фабриката в Кешкемет в Унгария ще отговаря за допълнителни бройки от модела.

    В Кешкемет работят над 4000 служители като през миналата година там са били монтирани над 190 000 коли от немската марка. Заводът стартира работата си през 2012 година с новия тогава B-Class.

    Съвсем скоро, Mercedes-Benz обяви, че семейството от модели, базирани на четвъртото поколение A-Class, ще включва общо осем представителя. Част от тях са вече ясни, B-Class, CLA, CLA Shooting Brake и GLA, а има вероятност да видим и купе версия на A-Class.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт