728 x 90

Ликвидират Chrysler до края на седмицата?

    В петък тази седмица Серджо Маркионе, бос на FIAT-Chrysler, ще проведе среща с инвеститорите във гиганта с цел определяне на стратегия за развитие през следващите няколко години. Според предварителни и неофициални данни на Automotive News, позоваващи се на информация от неназован европейски журналист, FCA ще ликвидира напълно една от най-старите марки в Америка, а именно

    В петък тази седмица Серджо Маркионе, бос на FIAT-Chrysler, ще проведе среща с инвеститорите във гиганта с цел определяне на стратегия за развитие през следващите няколко години.

    Според предварителни и неофициални данни на Automotive News, позоваващи се на информация от неназован европейски журналист, FCA ще ликвидира напълно една от най-старите марки в Америка, а именно Chrysler.

    Oсвен това, възможно е цялостно изтегляне на Fiat от пазара в Северна Америка, както и Китай. Брандът ще се фокусира отново върху производство на достъпни леки коли за Европа и Южна Америка.

    Важна част от новата стратегия на корпорацията, според Automotive News, ще бъде инвестирането на много средства в Jeep, тъй като това е най-успешната марка от портфолиото на FCA в момента.

    Шокираща е и информацията за съществуваща възможност Alfa Romeo и Maserati да бъдат слети в една обща спортна дивизия, която да предлага мощни модели от всички основни класове на пазара.

    Маркионе е лидер на FCA от 14 години насам, като следващата година ще бъде последна за неговия мандат. Очаква се още тази седмица той да постави основите за развитие на производителя за следващите пет лета.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт