728 x 90

И Rolls-Royce временно преустановява производство

    Блокажът на автомобилната индустрия в Европа продължава с пълно темпове. На практика почти всички производители на континента обявиха временно преустановяване на дейността си, а една от последните компании, които се присъединиха, е Rolls-Royce. От 23 март фабриката на марката в в Гуудууд ще спре работа за две седмици поради разпространението на коронавирус. След това следват

    Блокажът на автомобилната индустрия в Европа продължава с пълно темпове. На практика почти всички производители на континента обявиха временно преустановяване на дейността си, а една от последните компании, които се присъединиха, е Rolls-Royce.

    От 23 март фабриката на марката в в Гуудууд ще спре работа за две седмици поради разпространението на коронавирус. След това следват нови две седмици на почивка, но тя официално е свързана с Великденските празници.

    Все пак, компанията обещава, че ще продължи да отговаря за всички останали операции извън производствената чрез малък екип в централния си офис в Западен Съсекс. Много служители ще работят от вкъщи.

    По-долу ви предлагаме няколко клипчета, които показват процеса на ръчно производство при британската марка.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт