728 x 90

Porsche дава бонус от 9000 евро на служителите си, съветва ги да дарят

    По традиция, след края на финансовата година Porsche разпределя финансови стимули за своите служители. Въпреки кризата с коронавирус, немците ще дадат бонус от 9000 на всеки свой работник. Има обаче малко условие. От производителя приятелски съветват служителите да се включат към дарителската програма на Porsche, която подпомага борбата със заразата. „Солидарността в нашето общество е

    По традиция, след края на финансовата година Porsche разпределя финансови стимули за своите служители. Въпреки кризата с коронавирус, немците ще дадат бонус от 9000 на всеки свой работник.

    Има обаче малко условие. От производителя приятелски съветват служителите да се включат към дарителската програма на Porsche, която подпомага борбата със заразата.

    „Солидарността в нашето общество е по-важна от всякога“, казва Оливър Блум, председател на Изпълнителния съвет в Porsche. "Индустрия, политика и общество: заедно ще преодолеем кризата с коронавирус. Porsche поема социалната отговорност. Това е нашата основна философия и нашето разбиране за устойчиви действия."

    През 2019 година производителят на спортни автомобили регистрира положителни резултати по отношение на своите продажби в почти всички региони по света.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт