728 x 90

Искате да се пробвате на поточна линия? VW ще ви даде тази възможност срещу 215 евро

Една от фабриките на Volkswagen в Германия – по-точно тази в Дреден, дава възможност на посетители да вземат участие в производствения процес. Програмата Mach-Mit ще дава взможност на хора с интерес в областта да се присъединят към поточната линия, която сглобява e-Golf. Ще им бъде предложено да застанат на една от пет станции – за постаявне

Една от фабриките на Volkswagen в Германия – по-точно тази в Дреден, дава възможност на посетители да вземат участие в производствения процес.

Програмата Mach-Mit ще дава взможност на хора с интерес в областта да се присъединят към поточната линия, която сглобява e-Golf.

Ще им бъде предложено да застанат на една от пет станции – за постаявне на емблеми, за т.нар. "сватба" между мотора и каросерията, за поставяне на стопове, за поставяне на радиатори и за поставяне на радиаторна решетка.

За да се включите в програмата, трябва да посетите завода в Дрезден между 9:30 и 11:30 сутринта или пък 16:30-18:30 в работен ден. Програмата ще струва 215 евро на всеки изявил желание и ще ангажира посетителя за около 2.5 часа.

От догодина подобна програма се очаква да стартира и за ID.3, който в момента се произвежда само в Цвикау, но ще се качи на поточните линии и в Дрезден.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт