728 x 90

БГ пазар: Продава се уникален Mercedes-Benz S500 (W140) за под 20 хил. лв.

Днес ще ви запознаем с един автомобил, който в близкото минало беше абсолютна икона по българските пътища. Става дума за Mercedes-Benz S500 от поколение W140. Конкретният екземпляр е с пловдивска регистрация и в момента е пуснат за продажба срещу сумата от 18 900 лв. Може би изглежда висока с оглед на възрастта на автомобила, но

Днес ще ви запознаем с един автомобил, който в близкото минало беше абсолютна икона по българските пътища. Става дума за Mercedes-Benz S500 от поколение W140.

Конкретният екземпляр е с пловдивска регистрация и в момента е пуснат за продажба срещу сумата от 18 900 лв. Може би изглежда висока с оглед на възрастта на автомобила, но важно да споменем безупречното му състояние.

Според продавача колата е на реални километри, като километражът на една от снимките показва 146 375 километра. Пробегът е доказуем със сервизни документи.

Поне по снимки, състоянието е наистина перфектно – както отвън, така и отвътре. Нямаме директен поглед върху техническото състояние, но – съдейки по всичко останало – и то трябва да е на високо ниво.

Припомняме, че S500 от поколение W140 разполага с 5.0-литров V8 двигател с мощност от 320 к.с. в заводски вид. По данни на немския производител, от серията са сглобени 21 942 екземпляра.

Вижте обявата тук.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт