728 x 90

БГ пазар: Продават Toyota Supra от 1996 г. с лява дирекция за почти 130 бона

Toyota Supra от четвърто поколение е един доста рядък автомобил по нашите ширини. Именно поради това бяхме доста изненадани да видим екземпляр за продажба у нас. Става дума за автомобил, произведен през 1996 година, който в момента има лява дирекция. Още от снимките е очевидно, че по автомобила са направени много модификации, като собственикът изрежда

Toyota Supra от четвърто поколение е един доста рядък автомобил по нашите ширини. Именно поради това бяхме доста изненадани да видим екземпляр за продажба у нас.

Става дума за автомобил, произведен през 1996 година, който в момента има лява дирекция. Още от снимките е очевидно, че по автомобила са направени много модификации, като собственикът изрежда част от тях в описанието.

Състоянието изглежда добро, поне на пръв поглед. В обявата е посочен пробег от 126 000 километра, но дали това е действителният такъв, не можем да коментираме.

Цената? В обявата е посочена цена от 126 000 лева. Доста сериозна сума, но пък трябва да имаме предвид екзотичността на автомобила, състоянието му и факта, че е с ляв волан.

Вижте обявата тук.


БГ пазар: Продават Toyota Auris хибрид с газова уредба!

Усмивки от старите ленти II: Когато Audi 80 струваше 5000 лв.


 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт