728 x 90

Коли за продан у нас с тежки удари се разобличават от добросъвестен гражданин

  Нашумелите напоследък вносни автомобили от Америка и Канада често крият големи изненади под нагледно добре оправената си каросерия. Един съвестен гражданин се е заел с мисията да разобличи истината за някои от моделите на пазара. Той качва снимки на ударените коли от аукционите им, както и последвалата обява на родна почва, след като вече всички

  Нашумелите напоследък вносни автомобили от Америка и Канада често крият големи изненади под нагледно добре оправената си каросерия. Един съвестен гражданин се е заел с мисията да разобличи истината за някои от моделите на пазара. Той качва снимки на ударените коли от аукционите им, както и последвалата обява на родна почва, след като вече всички проблеми са отстранени. Подобна проява със сигурност накърнява имиджа на съответните търговци, но определено е необходима информация за всеки следващ собственик.

  Това добро дело е най-вероятно предизвикано от неприятно преживяване с подобен тип автомобил. Добрият самарянин по всяка вероятност се опитва да предпази бъдещи собственици на Jaguar F-Тype от закупуването на автомобил с неясно минало и вероятно проблемно бъдеще. Ако информацията на съответния човек е вярна, някои от тези автомобили наистина изглеждат опасни и непригодни за повторна употреба. Засега сме намерили подобни снимки само на Jaguar F-Тype. Ще се радваме да споделите с нас ако знаете за още подобни случаи!

  1 коментар

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  1 Коментар

  • Невян
   май 19, 2023, 13:10

   Ще съм благодарен ако споделите , коректни търговци на коли. Два пъти попадам на коли със скирити проблеми. Ремонтирах ги , а тия които " спечелиха " съм им пожелал как да си изхарчат парите.

   Отговор