728 x 90

Леонардо Ди Каприо се снима в реклама на новия електрически Fiat 500e (видео)

Наскоро Fiat представи новия изцяло електрически 500e. За да промотира машината, производителят не икономисва пари и покани култовия холивудски актьор Леонардо Ди Каприо. Този избор не е случаен, тъй като Ди Каприо е известен със своята активна позиция в областта на защита на околната среда. Италианският продуцент е снимал две отделни видеа. Първото клипче се

Наскоро Fiat представи новия изцяло електрически 500e. За да промотира машината, производителят не икономисва пари и покани култовия холивудски актьор Леонардо Ди Каприо.

Този избор не е случаен, тъй като Ди Каприо е известен със своята активна позиция в областта на защита на околната среда. Италианският продуцент е снимал две отделни видеа.

Първото клипче се нарича All-In и е посветен на специалната версия Fiat 500e La Prima. В него кинозвездата призовава към участие в борбата с промените в климата и използването на елмобили. Второто видео се казва "Въплъщение" и показва развитието на бренда от 1957 година насам.

Новият Fiat 500e electric е изграден върху съвършенно нова платформа и крачка напред своя предшественик. Той се задвижва от елмотор с мощност 116 к.с., а литиево-йонната батерия за 42 кВт/ч обезпечава преход без презареждане 320 км.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт