728 x 90

Разгледайте всички налични автомобили Jaguar и Land Rover на склад в България онлайн

От тази седмица в България вече е налична гореща специална онлайн секция за автомобили на склад Jaguar и Land Rover. На този и този линк потребителите на двата луксозни бранда ще могат да разгледат всички налични автомобили на склад, да изберат перфектния за тях, който да отговаря изцяло на техните изисквания, както и да проверят предложенията, цените

От тази седмица в България вече е налична гореща специална онлайн секция за автомобили на склад Jaguar и Land Rover. На този и този линк потребителите на двата луксозни бранда ще могат да разгледат всички налични автомобили на склад, да изберат перфектния за тях, който да отговаря изцяло на техните изисквания, както и да проверят предложенията, цените и спецификациите на най-желаните модели от гамата автомобили на британските брандове.

Специално разработените секции предоставят на клиентите обстоен лист с информация за всички автомобили от hotlist, които са налични в дилърствата на компанията в цялата страна. На страницата всеки желаещ може да получи подробна информация за цвета, мощността, горивото и двигателя, както и сам да филтрира и избере желаните от него характеристики, за да открие своя перфектен модел. Списъкът с автомобили има и специални хиперлинкове, които да препращат потребителите към обстойна информация на сайтовете за всеки един модел.

Платформата позволява по лесен и удобен начин всеки желаещ да се свърже с Jaguar Land Rover търговци в цялата страна и да получи изцяло онлайн ексклузивна оферта, която да отговаря на всички специални изисквания на потребителите на двата британски бранда. По този начин Jaguar Land Rover се приближава още повече до своите клиенти, осъзнавайки значимостта на дигиталните технологии в днешно време, както и предоставя удобството от онлайн избор на автомобил изцяло в домашни условия.

В тази връзка и поради важността на личния автомобил в тези времена Jaguar Land Rover и Moto-Pfohe предоставят специални лизингови условия и ексклузивни оферти за избрани автомобили на склад, валидни до 13-ти май тази година. Дръзките и уверени модели на Land Rover, както и елегантните и динамични модели на Jaguar могат да бъдат открити на специалната секция, разработена на уебсайтовете на двете луксозни марки.

На онлайн адресите потребителите също така имат и възможността първи да научават за всички новости около британската гама автомобили, да се възползват от специалните оферти и предложения, както и да получат отговори на интересни въпроси за Jaguar и Land Rover. Чрез специалната опция за изпращане на съобщения в реално време, всеки един клиент може да зададе въпросите, които го интересуват и да се свърже с нашите специалисти от всеки един отдел.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт