728 x 90

Доставките на VW ID.3 в България започват от юни тази година, Golf 8 е вече при дилърите

Както стана ясно още през септември миналата година, Volkswagen ще предлага електрическия си модел ID.3 и в България. Резервации за модела се приемаха срещу депозит от 2000 лв.  Няколко месеца по-късно пък разбрахме, че пълната производствена квота за нашата страна за 2020 година е вече заета от клиенти. Става дума за 30 бройки от модела,

Както стана ясно още през септември миналата година, Volkswagen ще предлага електрическия си модел ID.3 и в България. Резервации за модела се приемаха срещу депозит от 2000 лв. 

Няколко месеца по-късно пък разбрахме, че пълната производствена квота за нашата страна за 2020 година е вече заета от клиенти. Става дума за 30 бройки от модела, които са били предварително запазени срещу споменатия депозит.

В България първите доставки на изцяло електрическия модел ще станат факт в средата на месец юни 2020 година. Това съобщи българското представителство на марката.

В ново прес съобщение, Volkswagen съобщава също така, че новият Golf е вече при дилърите на марката в страната. 

Повече информация по тези теми, както и плановете на марката за бъдещите месеци, можете да чуете от Нестор Несторов, бранд мениджър Volkswagen леки автомобили България, във видеото по-долу.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт