728 x 90

Първите два плъг-ин модела на Jeep в България до седмици

Новите Jeep Renegade 4xe и Jeep Compass 4xe вече могат да бъдат поръчани в големи европейски пазари, а в следващите няколко седмици ще бъдат налични за поръчка в България в представителствата на Витоша Ауто. Благодарение на plug-in хибридната технология, новите 4xe модели предлагат най-добрата ефективност и динамика на шофиране спрямо всеки Jeep, произведен някога. Те

Новите Jeep Renegade 4xe и Jeep Compass 4xe вече могат да бъдат поръчани в големи европейски пазари, а в следващите няколко седмици ще бъдат налични за поръчка в България в представителствата на Витоша Ауто.

Благодарение на plug-in хибридната технология, новите 4xe модели предлагат най-добрата ефективност и динамика на шофиране спрямо всеки Jeep, произведен някога. Те буквално са в състояние да отидат навсякъде, по всяко време, без никакви ограничения.

В същото време те са идеални автомобили за ежедневно шофиране в града, благодарение на plug-in хибридната технология, която позволява на клиентите да пътуват с нулеви вредни емисии и пробег от 50 км в изцяло електрически режим. 

Достъпни в три нива на оборудване – ´Limited´, ´S´ и ´Trailhawk´ – моделите Jeep 4xe се предлагат с 190 к.с. или 240 к.с., набор от технологии и функции за безопасност, изключителни нови функции за улеснено шофиране, както и решения за зареждане на обществени места и домашни условия.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт