728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Новото поколение Toyota Yaris тръгна в продажба у нас от 27 490 лв.

Изцяло новото, четвърто поколение Toyota Yaris, е автомобил, който отговаря изцяло на нуждите в градското ежедневие, като в същото време осигурява наслада от шофирането в извънградски условия и на магистрала. Емблематичното последно поколение на модела вече се предлага и на българския пазар. Цените на модела започват от 27 490 лв за Yaris Light, 38 990 лв за

Изцяло новото, четвърто поколение Toyota Yaris, е автомобил, който отговаря изцяло на нуждите в градското ежедневие, като в същото време осигурява наслада от шофирането в извънградски условия и на магистрала. Емблематичното последно поколение на модела вече се предлага и на българския пазар.

Цените на модела започват от 27 490 лв за Yaris Light, 38 990 лв за Yaris хибрид и 31 990 за Yaris с конвенционално задвижване.

Новият модел е проектиран така, че да осигури максимална гъвкавост в натовареното движение по градските улици и това е отразено отлично в компактните външни размери и малкия, водещ в класа диаметър на завой. Едновременно с това Yaris осигурява просторен, удобен и висококачествен интериор с ниво на оборудването, което отговаря на всички съвременни изисквания на клиентите по отношение на комуникационната свързаност и безпроблемния достъп до информация.

Прочети още:
175 продажби за новата Dacia Sandero в България само за месец

Новият модел използва най-новоточетвъртото поколение хибридно електрическо задвижване на Toyota, което осигурява по-нисък разход на гориво, по-ниски нива на СО2 емисиите и значително подобрени възможности за движение в изцяло електрически режим – при по-висока скорост и при по-големи разстояния.

Новият Yaris се произвежда в завода на Toyota Motor Manufacturing France в Уна, близо до Валенсиен, където са инвестирани 300 милиона евро в производствено оборудване, което да даде възможност за производство на автомобили на новата технологична платформа TNGA. 1.5-литровият двигател Hybrid Dynamic Force и хибридната трансмисия се произвеждат от Toyota Motor Manufacturing Poland в Полша.

 

Autoclub.bg
ADMINISTRATOR
ПРОФИЛ

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *