728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Jeep Wrangler за Христо Стоичков

Легендарният футболист Христо Стоичков избра да шофира емблематичния Jeep Wrangler за натоварената си програма през краткия си престой в България. Камата прецени, че това е единственият модел, който е способен да премине през всички терени без усилия и в същото време да запази комфорта и сигурността при пътуване. Jeep Wrangler е най-разпознаваемият автомобил в света,

Легендарният футболист Христо Стоичков избра да шофира емблематичния Jeep Wrangler за натоварената си програма през краткия си престой в България.

Камата прецени, че това е единственият модел, който е способен да премине през всички терени без усилия и в същото време да запази комфорта и сигурността при пътуване. Jeep Wrangler е най-разпознаваемият автомобил в света, като той напълно отговаря и на имиджа на найпопулярната осмица в световния спорт – Христо Стоичков.

Легендарната марка Jeep е тази, която въвежда в автомобилния сегмент 4х4 технологиите, а гамата ѝ в наши дни обхваща от найновите, комфортни и атрактивни компактни SUV, през отличителни и авторитетни модели, до автомобили с ненадминати възможности на офроуд терени.

От тази година Jeep добави и plug-in хибридни двигатели при моделите Compass и Renegade, а през следващата година се очаква и електрификация на емблематичния Wrangler.

 

Autoclub.bg
ADMINISTRATOR
ПРОФИЛ

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget