728 x 90

BMW M8 Gran Coupe е вече в България със стартова цена от 303 050 лв.

Моделите обозначени с „най-мощната буква в света“ съчетават върхово представяне с емоционален дизайн. При разработването им инженерите от BMW M GmbH не се ограничават до постигане на рекордна мощност и висока максимална скорост, а целят перфектен баланс и прецизна управляемост. За целта те са оборудвани с редица иновации, съобразно конкретния модел. Отличителна характеристика на автомобилите

Моделите обозначени с „най-мощната буква в света“ съчетават върхово представяне с емоционален дизайн. При разработването им инженерите от BMW M GmbH не се ограничават до постигане на рекордна мощност и висока максимална скорост, а целят перфектен баланс и прецизна управляемост. За целта те са оборудвани с редица иновации, съобразно конкретния модел. Отличителна характеристика на автомобилите BMW M е автентичността – всеки елемент от техния дизайн и конструкция е базиран на техническа функция. 

Многообразието от предлагани модели има за цел да отговори на нуждите на разнообразни целеви групи, като им даде възможност да изпитат суперспортно усещане, в ежедневието, без компромис с комфорта и/или функционалността. Многообразието от предложения и всеобхватното им приложение в ежедневието водят и до неизменен търговски успех – през последните години се наблюдава постоянен позитивен тренд в реализацията на моделите на М ГмбХ в България , а общият им брой достига до около 30 % от общата реализация на нови BMW автомобили в България. 

С този анонс BMW България обяви, че в нашата страна вече наличен за поръчка е M8 Gran Coupe. Цената за модела с 8 цилиндъра и 4 врати стартира от 303 050 лева с ДДС, като тази сума го превръща в един от най-скъпите представители на марката.

Поглед към гамата на 8-Series Gran Coupe показа, че най-евтиното предложение в гамата носи означението 840i Gran Coupe и се предлага на цена от 181 800 лв. с ДДС.

Вижте ценовата листа на серията.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт