728 x 90

Средната дължина на упътване за нова кола е около 90 000 думи – отнема над 6 часа за прочитане

    Британската агенция Bristol Street Motors излезе с резултати от интересно ново проучване. Става дума за дължина на упътванията, които идват към всеки чисто нов автомобил. Според данните, събрани и обработени от фирмата, средната дължина на книжката е над 90 000 думи, което грубо отнема близо 6.5 часа за прочитане. Рекордьор по дължина е книжката на Audi A3

    Британската агенция Bristol Street Motors излезе с резултати от интересно ново проучване. Става дума за дължина на упътванията, които идват към всеки чисто нов автомобил.

    Според данните, събрани и обработени от фирмата, средната дължина на книжката е над 90 000 думи, което грубо отнема близо 6.5 часа за прочитане.

    Рекордьор по дължина е книжката на Audi A3 със своите почти 168 000 думи в упътването, които се смята, че ще отнемат почти 12 часа за пълно прочитане.

    На другия край на класацията стои Opel Zafira, който предлага книжка от едва 37 147 думи. Би трябвало да можете да я прочетете за около два часа и половина от край до край.

    Като грубо сравнение за размера на упътванията, от агенцията посочват, че един от томовете на книгата за Хари Потър е минимално по-голям от книжката на Audi A3. Властелинът на Пръстените: Двете Кули пък е по-кратък от въпросното упътване.

    ""

    ""

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт