728 x 90

Шоуто на Денис Родман и Toyota Avensis (+HD видео)

    На 7 април софийската зала "Арена Армеец" събра 5-6 хиляди запалени привърженици на баскетбола за Мача на звездите от родната НБЛ – първенството на България. Център на внимание в шоуто беше 50-годишният Денис Родман – икона на НБА. Родман се държа подобаващо на голяма звезда – далечен и недостижим, но все пак уважи присъстващите с

    На 7 април софийската зала "Арена Армеец" събра 5-6 хиляди запалени привърженици на баскетбола за Мача на звездите от родната НБЛ – първенството на България. Център на внимание в шоуто беше 50-годишният Денис Родман – икона на НБА. Родман се държа подобаващо на голяма звезда – далечен и недостижим, но все пак уважи присъстващите с екстравагантна окраска на прическата в цветовете на родния трибагреник.
    А основен печеливш от двубоя между сборните отбори с имена Toyota и Turkish Airlines (107:110 – резултатът от мача) бяха баскетболът и Тойота Балканс, официален вносител на марките Toyota и Lexus за България. Домакините предоставиха луксозен RX на Денис Родман да кара из София, а в презентацията на отбора с име Тойота пред публиката дефилираха най-новите модели в гамата на японската марка, като акцентът падна върху новия Toyota Avensis, за когото баскетболното шоу беше официална премиера за България.
    Цената на новия Toyota Avensis у нас започва от 35 900 лв с ДДС, а месечната вноска по лизинговата схема OptimalLeasing е 369 лева. За комби версиите има възможност за регистрация N1.

    2012 Toyota Avensis – продуктов каталог(.PDF)
    2012 Toyota Avensis – ценова листа(.PDF)

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт