728 x 90

Новите Toyota Corolla и RAV4 вече в продажба у нас

Toyota вече официално приема поръчки за новите поколения на моделите си Corolla и RAV4. Тричленното семейство на Corolla беше демонстрирано от цялата гама, включвайки най-продавания автомобил в света в лицето на Corolla, динамичния Corolla Хечбек и стилния Corolla Touring Sports. RAV4 завърши „Съзвездието на успеха“ на Toyota с мощното си присъствие и своето пето поколение по

Toyota вече официално приема поръчки за новите поколения на моделите си Corolla и RAV4. Тричленното семейство на Corolla беше демонстрирано от цялата гама, включвайки най-продавания автомобил в света в лицето на Corolla, динамичния Corolla Хечбек и стилния Corolla Touring Sports. RAV4 завърши „Съзвездието на успеха“ на Toyota с мощното си присъствие и своето пето поколение по време на специално събитие в киноцентър Бояна.

Основна промяна в новата моделна гама на Corolla е разработването на моделите върху новата платформа Toyota New Global Architecture (TNGA) GA-C, която не само дава на модела превъзходно пътно поведение и повече сигурност, но и осигурява на дизайнерите на Toyota свободата да придадат на всеки вид купе индивидуален облик. Освен това новото моделно семейство на Corolla има широка, ниска стойка за по-динамичен дизайн, която се различава при спортния и компактен Хечбек, елегантния и многофункционален Touring Sports и изтънчения и престижен Седан повече от когато и да било.

Новият RAV4 пък си остава уникално предложение в класа си, защото предлага на клиентите самозарядна хибридна задвижваща система – която избират мнозинството потребители в Европа (85% през 2018 г.). Новият 2.5-литров, хибриден Dynamic Force двигател, генериращ 218 к.с. с предно задвижване, и 222 к.с. при задвижване на четирите колела, ще направи модела още попривлекателен за клиентите, като доставя значителни подобрения по отношение на мощността, отзивчивостта и ефективността с най-добрите показатели в класа си по отношение на разхода на гориво и нивата на емисии.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт