728 x 90

Поръчките за Defender надхвърлиха първоначалните цели

След успешното представяне на пазара на новия Defender 110 вече са активни и поръчките за Defender 90. Новият Defender е най-здравият и най-способният Land Rover досега, който съчетава в себе си свързаните технологии на XXI век и неоспоримите офроуд характеристики на Land Rover. Първите модели Defender 110 ще бъдат доставени на клиентите през април тази

След успешното представяне на пазара на новия Defender 110 вече са активни и поръчките за Defender 90. Новият Defender е най-здравият и най-способният Land Rover досега, който съчетава в себе си свързаните технологии на XXI век и неоспоримите офроуд характеристики на Land Rover.

Първите модели Defender 110 ще бъдат доставени на клиентите през април тази година. Моделите с къса база Defender 90 се очаква да пристигнат през лятото.

От световната си премиера на автомобилното изложение във Франкфурт през септември 2019 г. Land Rover отбелязва безпрецедентно търсене на новия си хитов 4×4 модел. Повече от 1,21 милиона души са конфигурирали новия Defender на уебсайта на Land Rover, а повече от половината от тях са избрали и един от четирите пакета аксесоари.
 
Пакетите Explorer, Adventure, Country и Urban предоставят на новия Defender разнообразие от превъплъщения. За Defender 110, пакетът Urban, включващ полирани метални педали, полирана задна предпазна лайстна, калъф на резервната гума и предна защитна кора, е най-популярният избор, направен в повече от 35% от конфигурациите, включващи аксесоари, следван от пакета Explorer.

Финбар МакФол, директор глобален продуктов маркетинг на Land Rover, споделя: „Отбелязахме безпрецедентен интерес към новия Defender 110 и официалното представяне на Defender 90 със сигурност ще повиши още повече търсенето. Ако тази тенденция към модела се задържи, можем да очакваме над половината клиенти да изберат един от четирите пакета аксесоари, което ще направи новия Defender най-персонализирания Land Rover, който някога сме произвеждали.”

Новият Defender е най-способният и свързан Land Rover досега, чиито корени могат да се открият в оригиналния модел от серия I от 1948 година. По-късно тази година към моделната гама ще се присъедини и plug-in хибрид (PHEV).

Емблематичният 4×4 съдържа технологиите на 21-ви век и представя информационно-развлекателната система на Land Rover, която разполага с интуитивен интерфейс и собствена резервна батерия. Разширените софтуерни актуализации по въздуха (SOTA) също гарантират, че клиентите ще могат да се възползват от най-новия софтуер по всяко време, където и да са по света.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт