728 x 90

Видеочат с БГ дилърствата на Renault и Dacia

В настоящата извънредна обстановка усилията на Renault и Dacia в България са насочени към поддържане на отличното ниво на обслужване и внимание към клиентите. Поради тази причина екипите на всички дилърства в страната са винаги на разположение за запитвания и предоставяне на информация, свързана с продукти и услуги. С цел да гарантира здравето и спокойствието

В настоящата извънредна обстановка усилията на Renault и Dacia в България са насочени към поддържане на отличното ниво на обслужване и внимание към клиентите. Поради тази причина екипите на всички дилърства в страната са винаги на разположение за запитвания и предоставяне на информация, свързана с продукти и услуги.

С цел да гарантира здравето и спокойствието на клиентите дилърската мрежа на Renault и Dacia започва да предлага нова услуга за отдалечен контакт – видеоразговор с търговски консултант и видеоразходка на шоурума. Новата услуга дава възможност на клиентите да се запознаят в детайл с предпочитания от тях автомобил в сигурността на техния дом. Услугата може да бъде заявена по телефон или чрез онлайн запитване и е валидна за всеки търговски консултант в страната.

Търговските представителства и сервизните центрове от мрежата на Renault и Dacia работят през седмицата с нормално работно време при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания. За да се осъществи контрол на потока от клиенти в обектите, Groupe Renault препоръчва всички, които планират посещение в дилърство предварително да уговорят подходящ час.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт