728 x 90

Три месеца гратисен период при покупка на лизингов Renault, Nissan или Dacia

Верен на обещанието си да улеснят живота на клиентите, Рено Нисан България представя нов финансов продукт за марките Renault, Dacia и Nissan. В контекста на безпрецедентната ситуация в страната компанията предлага промоционална лизингова оферта за всички леки и лекотоварни автомобили на трите марки. Новата оферта предоставя на клиентите 3 месеца гратисен период за старт на

Верен на обещанието си да улеснят живота на клиентите, Рено Нисан България представя нов финансов продукт за марките Renault, Dacia и Nissan. В контекста на безпрецедентната ситуация в страната компанията предлага промоционална лизингова оферта за всички леки и лекотоварни автомобили на трите марки.

Новата оферта предоставя на клиентите 3 месеца гратисен период за старт на плащане на месечните вноски при сключване на лизингов договор за нов автомобил без допълнително олихвяване. Атрактивният финансов продукт позволява на потребителите да се сдобият с нов автомобил, като в същото време ограничат разходите си и запазят ликвидност в рамките на несигурната икономическа ситуация.

Промоционалните условия са допълнени от атрактивен лихвен процент 2,25% и могат да бъдат комбинирани с всички ценови предимства, валидни за различните модели.

„Продължаваме да предлагаме продукти в услуга на нашите клиенти, които са съобразени с техните нужди. Изправени сме пред ново предизвикателство и това предложение ще ни позволи да окажем подкрепа на своите клиенти и да затвърдим позицията си, че „заедно можем!“, заяви Емил Гърнев, генерален мениджър Renault и Dacia за България.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт