728 x 90

Новият модел AUTOCLUB.bg вече е тук!

Новият модел AUTOCLUB.bg вече е тук!

AUTOCLUB.bg с изцяло нов, по-красив и по-интерактивен сайт!

Искате да смените стария си автомобил с нов, нали? Той вече е на повече от 10 години, поостарял на вид, не е лъскав и не впечатлява никого. Иначе е в добро състояние е, но технологиите са стари, не е достатъчно ефективен и възможностите му са ограничени.

Е, от днес вече можете всеки ден да влизате в тотално нов модел – елегантен дизайн, модерно оборудване, много по-бърз и отзивчив, гъвкав за всякакви обстоятелства, при които го използвате.

Да, такъв е изцяло новият модел на автомобилния информационен сайт AUTOCLUB.bg!

Той има изчистен и модерен дизайн, предлага още по-изчерпателно и лесно достъпно съдържание, разполага с много по-богати галерии от снимки и видеоматериали. С всяка новина услужливо се появяват пред очите и други свързани материали в секцията „още по темата“. Изключително бърз и гъвкав, както на десктоп, така и от мобилни устройства. Интерактивно съдържание с вграждане на публикации от Facebook, Instagram, Twitter и възможности за Ваши коментари под всяка публикация, след въвеждане на Ваши име и имейл адрес.

Както всяко ново начало, и това ще е трудно. Прехвърлянето на съдържание, трупано през последните над 10 години, със сигурност не е лесна задача. Все пак говорим за архив от над 20 000 статии и десетки хиляди изображения. Бъдете сигурни – в началото ще се натъквате на неточности и малки проблеми, но ви гарантираме, че правим всичко възможно да отстраним всичко във възможно най-кратък срок.

Влезте в българския автомобилнен клуб, в AUTOCLUB.bg. С историята си той вече е уютен и улегнал като стар английски клуб. Но в същото време е модерен и иновативен като последен модел премиум автомобил.

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • фен No.1
    ноември 4, 2020, 15:24

    Честито, новият сайт е супер! Успех!

    Отговор

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт