728 x 90

В Париж Путин с Aurus, a Меркел – с Mercedes S-Class

  Президентът на Русия Владимир Путин пристигна от летище Шарл де Гол в Елисейския дворец с лимузина Aurus. При това върху автомобила бяха поставени обичайните номера, а не от специалната серия. В Париж главата на руската държава взе участие в срещата "нормандски формат" с първите хора в Украйна, Франция и Германия, в която се обсъждаше конфликта

  Президентът на Русия Владимир Путин пристигна от летище Шарл де Гол в Елисейския дворец с лимузина Aurus. При това върху автомобила бяха поставени обичайните номера, а не от специалната серия. В Париж главата на руската държава взе участие в срещата "нормандски формат" с първите хора в Украйна, Франция и Германия, в която се обсъждаше конфликта в Донбас.  

  Що се касае колегите на Владимир Путин, то президентът на Украйна Владимир Зеленски дойде на срещата с Renault Espace. От своя страна, канцлерът на Германия Ангела Меркел избра Mercedes S-Class. Към дадения момент правителствените автомобили от фамилия Aurus се произвеждат в малки серии, но предстои и по-голямо серийно производство.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *