728 x 90

Tesla Model 3 от МЕТРО за късметлия от Лясковец

Петър Нешев от Лясковец се казва късметлията, спечелил голямата годишна награда на МЕТРО – уникален електрически автомобил Tesla Model 3. Той бе изтеглен сред 270 000 уникални картодържатели на МЕТРО, участвали в играта на компанията, в чест на 20 годишнината от основаването й. Всичко, което участниците трябваше да направят, бе да сканират своята МЕТРО карта

Петър Нешев от Лясковец се казва късметлията, спечелил голямата годишна награда на МЕТРО – уникален електрически автомобил Tesla Model 3. Той бе изтеглен сред 270 000 уникални картодържатели на МЕТРО, участвали в играта на компанията, в чест на 20 годишнината от основаването й.

Всичко, което участниците трябваше да направят, бе да сканират своята МЕТРО карта на входа на някой от магазините на търговската верига до 31 декември, за да се включат без пазаруване в томболата. Атила Йенисен, главен изпълнителен директор на МЕТРО България, връчи наградата на победителя.

Скоро Петър и други собственици на електрически автомобили ще могат да зареждат от зарядните станции на магазина изцяло зелена електроенергия, генерирана от фотоволтаичната соларна система, която МЕТРО ще изгради на покрива на търговския си обект. Първата подобна соларна система за производство на електроенергия за собствени нужди заработи в МЕТРО Благоевград през декември 2019 година.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт