728 x 90

Световни рок звезди премериха сили в София Картинг Ринг

Вчера на пистата София Картинг Ринг сили премериха двама велики музиканти от най-силната ера на рока – Саймън Филипс, член на митичната група Тото, вокалът на Рейнбоу Рони Ромеро, Ричард Гризман и други известни музиканти. Те са в България по повод началото на европейско и световно турне на българския проект Intelligent Music, в който Саймън

Вчера на пистата София Картинг Ринг сили премериха двама велики музиканти от най-силната ера на рока – Саймън Филипс, член на митичната група Тото, вокалът на Рейнбоу Рони Ромеро, Ричард Гризман и други известни музиканти. Те са в България по повод началото на европейско и световно турне на българския проект Intelligent Music, в който Саймън Филипс е копродуцент с доктор Милен Врабевски.

То започна на 21 февруари във Варна, след това Пловдив, София, Амстердам и Кьон и др. В проекта освен световните звезди Рони Ромеро и Ричард Гризман участие ще вземат и български музиканти.

В една от малкото им почивки от подготовката за турнето през последните девет месеца, те предпочетоха да разпуснат с доза адреналин и високи скорости по перфектното трасе на София Картинг Ринг. Инициатор на нестандартното бягство от звука на музиката към звука да двигателите е лично Саймън Филипс, който на младини е участвал в британските серии на Формула Форд, а дори преди години е тествал болида на Марк Уебър от Ред Бул Рейсинг.

Групата от музиканти направи няколко опознавателни обиколки на трасето, надпревара за стартова позиция и финално състезание. Безкомпромисно бърз, но и очаквано бе Саймън Филипс, който затвори дори третия с една обиколка.

Рони се състезаваше за първи път, но все пак успя да завърши на шеста позиция. След церемонията по награждаване звездите споделиха, че са изпитали тръпката на истинските моторспорт надпревари и са впечатлени от перфектната техника и съоръжение.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт