728 x 90

Щракнаха единствения Bugatti Chiron в България!

    От лятото на миналата година, в България се движи (макар и рядко) единственият в страната екземпляр на Bugatti Chiron. Той е собственост на Ваньо Алексиев, шеф и собственик на една от най-големите спедиторски компании в страната ни.  Точно този автомобил, за който неофициално се говори, че е единственият на Балканите, беше заснет през уикенда от BK Productions. Снимката вече

    От лятото на миналата година, в България се движи (макар и рядко) единственият в страната екземпляр на Bugatti Chiron. Той е собственост на Ваньо Алексиев, шеф и собственик на една от най-големите спедиторски компании в страната ни. 

    Точно този автомобил, за който неофициално се говори, че е единственият на Балканите, беше заснет през уикенда от BK Productions. Снимката вече се върти усилено в социалните мрежи и събира хиляди лайкове.

    Колата е черна на цвят с контрастни червени декоративни детайли от фиброкарбон. Интериорът също е в червено, а цената на возилото възлиза на над три милиона долара.

    Суперколата се задвижва от 16-цилиндров двигател и разполага с мощност от 1500 к.с. 7-степенна роботизирана трансмисия изпраща тягата до колелата.

    Съвсем наскоро модифицирана версия на модела достигна скорост от цели 490 км/ч. След това се появи и кратка серия Chiron, посветена на новия рекорд за скорост.

    Снимка: BK Productions

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт