728 x 90

Джереми Кларксън нарече публично Грета Тунберг "идиот"

Наскоро бившият водещ на Top Gear, Джереми Кларксън, даде обширно интервю за The Sun, в което говори за задаващия се нов филм на The Grand Tour в началото на месец декември. Основна обсъждана тема на интервюто са климатичните промени, които всъщност попадат на фокус и във въпросната серия. Кларксън не пропуска да изрази острото си

Наскоро бившият водещ на Top Gear, Джереми Кларксън, даде обширно интервю за The Sun, в което говори за задаващия се нов филм на The Grand Tour в началото на месец декември.

Основна обсъждана тема на интервюто са климатичните промени, които всъщност попадат на фокус и във въпросната серия. Кларксън не пропуска да изрази острото си мнение по въпроса с активистката Грета Тунберг.

"Тя е идиот. Да казваш наляво-надясно, че ще умрем не е решение на въпроса. За първи път говорим за проблема сериозно, но далеч по-важна тема е не какво се случва, а как да променим хода на нещата."

Кларксън също така вярва, че точно Тунберг е една от основните причини за поетапното изчезване на автомобилните ТВ предавания.

"Всеки, когото познавам на възраст под 25 години, няма дори и минимален интерес към коли. Тунберг уби автомобилното шоу. В училище ги учат, че колите са зло още преди да могат да кажат ´мама и татко´".

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт