728 x 90

Tesla Cybertruck за полицията в Дубай

    Полицията в Дубай публикува в своя туитър профил изображение на електрическия пикап Tesla Cybertruck в служебна разцветка. Местен началник е разказал в интервю за изданието Arabian Business, че возилото ще се използва като патрулна машина в туристическите райони. В гаража на дубайската полиция вече има множество екзотични, бързи и скъпи коли, включително Porsche 918 Spyder,

    Полицията в Дубай публикува в своя туитър профил изображение на електрическия пикап Tesla Cybertruck в служебна разцветка. Местен началник е разказал в интервю за изданието Arabian Business, че возилото ще се използва като патрулна машина в туристическите райони.

    В гаража на дубайската полиция вече има множество екзотични, бързи и скъпи коли, включително Porsche 918 Spyder, Bugatti Veyron, Aston Martin One-77, Lamborghini Aventador, Audi R8. Най-вероятно, и в случая с пикапа на Тесла органите на реда ще предпочетат най-динамичната версия, развиваща 96 км/ч за по-малко от 2,9 секунди.

    За екстравагантния пикап Tesla Cybertruck вече са постъпили над 250 хиляди поръчки, въпреки че премиерата се състоя миналата седмица. Тъй като моделът още е далеч от конвейера, за оформяне на заявката е нужно капаро от само $100.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт