728 x 90

Случайни хора рисуват автомобилни емблеми по спомен…

Отдавна не се бяхме натъквали на нещо толкова искрено и забавно. Vanmonster, британски сайт за продажба на употребявани бусове и баничарки, реши да възложи нетрадиционна задача на стотина случайни граждани на Великобритания. Те са били попитани да нарисуват логата на известни марки по спомен, без да имат право да правят сверка в интернет. Част от емблемите

Отдавна не се бяхме натъквали на нещо толкова искрено и забавно. Vanmonster, британски сайт за продажба на употребявани бусове и баничарки, реши да възложи нетрадиционна задача на стотина случайни граждани на Великобритания.

Те са били попитани да нарисуват логата на известни марки по спомен, без да имат право да правят сверка в интернет. Част от емблемите включват брандове като Audi, Alfa Romeo, Mercedes-Benz, BMW, Ford, Vauxhall и други.

Откриваме някои доста добри резултати, но има и такива, които са откровено далеч от истината. И докато разбираме, че всеки може да сбърка логото на Alfa, то да нарисуваш голямо "А" като емблема на Audi изглежда малко странно.

В галерията сме подбрали някои от най-интересните примери, а на този линк можете да видите всички примери.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт