728 x 90

Спипаха колекция от крадени спортни коли в Испания

Преди няколко седмици полицията в испанския град Гетария тръгва по следите на откраднат промишлен генератор за ток, който е бил задигнат от голям строеж. След продължително разследване, служителите на реда откриват генератора в голямо хале, където по-късно се натъкват на колекция от скъпи и редки спортни автомобили. По данни на местни издания полицията открива екземпляри

Преди няколко седмици полицията в испанския град Гетария тръгва по следите на откраднат промишлен генератор за ток, който е бил задигнат от голям строеж.

След продължително разследване, служителите на реда откриват генератора в голямо хале, където по-късно се натъкват на колекция от скъпи и редки спортни автомобили.

По данни на местни издания полицията открива екземпляри Mitsubishi Evo, Subaru STI, Ford Escort RS Cosworth, Lancia Delta Integrale, Mercedes 190E 2.5-16 EVO II, BMW E30 M3 и E36 M3, и дори Renault R5 Turbo и Peugeot 205 GTI.

Разследването продължило и от полицията установили, че всички тези автомобили имат пренабити номера, за да не могат да бъдат разпознати от собствениците си при продажба.

В момента предстои изясняване на случая, като надеждите са, че колите ще бъдат върнати на оригиналните си собственици, които са от различни държави по Европа.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт