728 x 90

Открадхана джантите на 1 от 500 автомобила Mercedes CLK Black Series (видео)

Поради уникалното си позициониране в гамата на Mercedes-Benz, CLK си остава един от любимите модели на феновете на марката. В най-мощната си и рядка версия, возилото е наистина ценна колекционерска находка. Явно това е накарало неизвестни крадци от Лондон да задигнат джантите на един от едва 500-те екземпляра CLK Black Series, които съществуват. Ново видео

Поради уникалното си позициониране в гамата на Mercedes-Benz, CLK си остава един от любимите модели на феновете на марката. В най-мощната си и рядка версия, возилото е наистина ценна колекционерска находка.

Явно това е накарало неизвестни крадци от Лондон да задигнат джантите на един от едва 500-те екземпляра CLK Black Series, които съществуват.

Ново видео ни показва, че престъпниците са се справили само със задните колела като са оставили купето на трупчета. Явно нещо ги е спряло, когато са посегнали към предните колела, тъй като те са все още на място.

Не можем да кажем колко точно биха стрували тези две джанти със съответните гуми, но най-вероятно говорим за няколко хиляди европ. По-важен е въпросът дали и къде могат да бъдат реализирани те като продажба.

 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт